Totul despre sentimente de iubire în 60 mesaje și declarații - Fericita Zi (2023)

Adevăratele sentimente de iubire în mesaje, declarații și texte pentru ea sau el. Vezi ce este sentimentul de iubire în psihologie. Alege mesaje de iubire pentru Facebook.

Oare nu este una dintre cele mai mari averi ale vieții să găsești fericirea supremă cu iubirea vieții tale? Relațiile amoroase nu înseamnă obținerea partenerului perfect sau atingerea statutului de „căsătorit” pe rețelele de socializare – este vorba despre a lua decizia autentică și foarte personală de unire cu persoana ta specială.

Prin acest articol, îți oferim adevăratele sentimente de iubire în mesaje pentru SMS sau Facebook, care vor recunoaște fericirea cuplulului vostru și vor încânta persoana iubită.

Sentimente de iubire – mesaje

Uneori, vrei doar să-ți exprimi dragostea pentru jumătatea ta în cel mai romantic mod posibil. S-ar putea să-ți dorești să-ți expui emoțiile din inimă sau doar să-i trimiți un mesaj simplu pentru a-i spune cât de mult înseamnă pentru tine. Oricare ar fi motivul, te putem ajuta să exteriorizezi sentimente de iubire prin mesaje.

Mii de oameni trec pe lângă alții în fiecare zi și nu își fac timp să se cunoască cu adevărat. Mă bucur că noi ne-am întâlnit și sper să rămânem împreună pentru totdeauna.

Știu că vom fi împreună mereu. O simt în inima mea. Indiferent ce s-ar întâmpla, te voi iubi veșnic.

De fiecare dată când te văd, inima mea începe să-mi bată mai repede. De fiecare dată când vorbim, mă simt cald înăuntru. De fiecare dată când ne întâlnim, mă îndrăgostesc și mai profund de tine.

Vreau să îmbătrânesc cu tine, să am copii cu tine și să trăiesc tot restul vieții mele cu tine. Ești sufletul meu pereche și te iubesc din toată inima.

Te iubesc nu numai pentru cine ești, ci și pentru cine sunt eu când sunt cu tine. Te iubesc nu numai pentru ceea ce ai, ci și pentru ceea ce ești atunci când ești cu mine. Relația noastră este uimitoare și sper să rămână așa pentru totdeauna.

Dragostea ta îmi dă aripi să zbor. Dragostea ta este o rază de lumină în întuneric. Fără tine, viața mea ar fi incompletă.

De fiecare dată când ne luăm la revedere, se simte ca sfârșitul lumii. Nu vreau să pleci niciodată.

Aș merge prin foc cu tine, deoarece prezența ta este tot de ce am nevoie pentru a mă simți caldă și a fi fericită.

Tu ești ultimul gând din mintea mea înainte de a adormi și primul gând când mă trezesc dimineața. Ești mereu în mintea mea, în fiecare zi și în fiecare noapte. Te iubesc.

Mă simt cea mai norocoasă persoană din lume că te am în viața mea. Te iubesc din toată inima și sufletul meu.

S-ar putea să avem câteva denivelări pe parcurs, dar la sfârșitul zilei știu că dragostea noastră ne va uni. Te iubesc și o voi face mereu.

(Video) Primul semn ca o relatie urmeaza sa se destrame

Nu am nevoie de întreaga lume, atâta timp cât te voi avea, viața mea va fi completă. Ești cealaltă jumătate a sufletului meu și te iubesc.

Când te văd, mi-e frică să mă uit în altă parte, deoarece știu că vei dispărea dacă o voi face.

Vei fi întotdeauna prima mea iubire și nimeni nu te poate înlocui. Te voi iubi mereu: azi, mâine și pentru totdeauna.

Mă gândesc la tine nu când sunt singură, ci când sunt fericită, deoarece dragostea ta este o binecuvântare în viața mea.

Ești singura persoană care mă poate face să mă simt o persoană întreagă. Te iubesc nu numai pentru ceea ce ești, ci și pentru ceea ce mă faci.

Nu știu unde aș fi fără tine. M-ai ajutat să mă regăsesc și îți voi fi mereu recunoscător pentru asta.

Cu tine pot fi eu însumi. Nu trebuie să mă prefac sau să ascund nimic, deoarece știu că mă accepți așa cum sunt.

Faci din fiecare zi o aventură și din fiecare noapte un basm. Te iubesc. Te iubesc azi mai mult decât ieri, dar nu la fel de mult ca mâine.

Ești ca soarele care îmi topește îndoielile și temerile. Ești ca vântul care mă ține răcoros într-o zi fierbinte. Ești ca ploaia care îmi potolește setea. Ești ca un curcubeu care îmi luminează lumea. Te iubesc.

Aș putea încerca să descriu cât de mult te iubesc, dar cuvintele nu ar putea niciodată să facă dreptate. Te voi iubi pentru totdeauna, până la sfârșitul timpurilor.

Uneori am îndoielile mele cu privire la această relație, deoarece viața este plină de provocări. Dar când mă ții în brațe, toate acele lucruri dispar și știu că am făcut alegerea corectă.

(Video) Cum O Faci Sa Fie Atrasa De Tine Prin Mesaje l Ghid Texting l Atractie

Indiferent ce se mai întâmplă în această viață, nu voi uita niciodată momentele pe care le-am împărtășit. Ai fost mereu acolo pentru mine când nimeni altcineva nu era.

Ce este sentimentul de iubire în psihologie?

Pe lângă binecunoscutele cinci limbaje ale iubirii, psihologii împart fenomenul în patru segmente: intimitate, respect, pasiune și angajament. Intimitatea este un sentiment de unitate, respectul este recunoașterea oricăror calități ale partenerului, pasiunea este atracția fizică, obligațiile sunt dorința de a rezolva împreună orice chestiuni de rutină.

Dacă toți acești factori funcționează în cuplul tău, atunci psihologia spune: „Felicitări, ești îndrăgostit”.

Ce este sentimentul de iubire în știință?

Știința în această chestiune nu este complet clară. Cu toate acestea, se pot distinge mai multe puncte fundamentale. Primul: când ne îndrăgostim, organismul secretă hormonii testosteron și estrogen, care ne schimbă nevoile: te gândești mai mult la iubitul tău decât la mâncare și somn. Al doilea: încep să se elibereze substanțe chimice: serotonina, norepinefrina (o senzație de emoție) și, produsă în creier, dopamina, care ne dă un sentiment de fericire. Combinația acestor hormoni și substanțe este dragostea. Din punct de vedere științific, desigur.

Ce este sentimentul de iubire în filosofie?

Din punctul de vedere al filosofiei, aceasta este o întrebare eternă fără un răspuns complet. Dacă vorbim în cuvintele filozofilor, atunci iubirea este compasiune sau când „iubitul îi dă iubitului o nouă dimensiune a esenței sale”.

Sentimente de iubire pentru ea

Totul despre sentimente de iubire în 60 mesaje și declarații - Fericita Zi (1)

Dacă deschidem dicționarul enciclopedic, vom afla că dragostea este „atracția unei ființe vii către o altă ființă pentru a se conecta cu ea și pentru a-și reumple reciproc viața”.

Desigur, există definiții mai complexe și mai profunde, dar una ne este suficientă pentru a înțelege că „atracția”, „atașamentul” și „înclinația” sunt cele mai populare sinonime-caracteristice care sunt folosite pentru a explica sentimentul greu de definit. Iată exemple de mesaje, în care sunt etalate sentimente de iubire pentru ea:

Dragostea ta m-a învățat cum să încep să trăiesc și îmi jur să-mi petrec restul vieții exprimându-mi recunoștința pentru acel dar.

Nu am întâlnit niciodată pe cineva ca tine. Mi-ai oferit atât de multă bucurie; de fapt, încât nu mă pot vedea trăind fără tine.

Nu îți pot promite că totul va fi perfect, dar îți pot promite că te voi iubi necondiționat, întotdeauna.

Când mă privești cu acei ochi frumoși, mă simt cel mai bogat om din lume. Valorezi mai mult de un miliard de euro.

Vreau să îmbătrânesc cu tine și să mă uit la copiii noștri care se joacă. Vreau să experimentez tot ceea ce viața are de oferit alături de tine.

Tu ești iubirea vieții mele și promit să te prețuiesc mereu. Din momentul în care ne-am întâlnit, am știut că sufletele noastre sunt destinate să se întâlnească.

(Video) Casa Iubirii (12.05.2023) - Episodul 117 - Sezonul 2 | Editie COMPLETA

Vreau să fiu o persoană care să te facă fericită. Vreau să te tratez ca pe o prințesă și vreau să-ți fac toate visele să devină realitate.

Chiar dacă ne întâlnim doar de câteva luni, ești deja o parte importantă a vieții mele. Vreau să rămânem împreună.

Trebuie să-ți spun cât de specială ești pentru mine și cât de mult te prețuiesc. Vreau să-mi petrec toate zilele făcându-te fericită, deoarece atât de importantă ai devenit pentru mine.

Hei, frumoaso, doar îți spun că te iubesc și abia aștept să te revăd. Număr minutele!

Sunt atât de îndrăgostit de tine. Vreau să te țin de mână, să dorm lângă tine, să-mi împărtășesc toate gândurile și sentimentele, să îmbătrânesc cu tine și să te prețuiesc pentru totdeauna.

Hei, frumoaso, știu că fiecare tip îți oferă această replică, dar ești cu adevărat unică. Ești cea mai strălucitoare bijuterie, așa că te rog să accepți acest dar al iubirii eterne.

Articole recomandate
 • 108 Mesaje de la Mulți Ani pentru Iubita cu Felicitări și Urări frumoase!
 • TOP 116 Mesaje de Iubire! Colecția Mesajelor Originale și Frumoase
 • Cele mai Frumoase 161 SMS de Dragoste pentru EA
 • TOP 60 Cele mai Frumoase Mesaje de Dragoste Romantică (Scurte și Lungi)
 • TOP 119 Mesaje de Dragoste (scurte și frumoase) pentru Iubitul sau pentru Iubita ta

Voi fi mereu acolo pentru tine. Oriunde ai merge, orice s-ar întâmpla, doar să știi că dragostea mea este mereu cu tine.

Hei frumoaso, te iubesc foarte mult. Sunt cel mai norocos bărbat din lume, deoarece am o iubită la fel de minunată ca tine.

Sunt atât de bucuros că te-am cunoscut. Mi-ai schimbat complet viața și vreau să știi că te iubesc din toată inima.

Inima mea este pusă pe tine. Nu există nimeni în afară de tine. Iubesc totul despre tine și vreau să fiu cu tine pentru totdeauna.

Nu m-am gândit niciodată că ar fi posibil să mă îndrăgostesc la prima vedere, dar apoi ne-am cunoscut, iar acum știu că iubirea adevărată există.

În fiecare zi vreau să fiu cu tine. Ești o persoană cu care vreau să-mi petrec tot timpul și să nu mă las niciodată. Te iubesc foarte mult.

Mă faci să mă simt bine cu mine însumi. Ori de câte ori sunt în preajma ta, uit de toate necazurile vieții și nu simt decât bucurie.

Văd un viitor cu tine. Mă văd îmbătrânind cu tine și cu copiii noștri. Te văd în viitorul meu și sunt atât de fericit că ești în el.

(Video) 🎧 ASCULTǍ ȊN FIECARE NOAPTE! "EU SUNT" Afirmații Pozitive pentru Succes,Sănătate şi Fericire.

Hei frumoaso, vreau sa fiu motivul pentru care simți fluturi în stomac. Vreau să fiu persoana care te poate face fericită, indiferent ce zi proastă ai avut.

Vreau să-ți spun că ești cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată. Mă faci să simt lucruri pe care nu credeam că le voi mai simți niciodată.

Când m-am uitat la tine și te-am văzut pentru prima dată, mi s-a părut că întreaga mea lume s-a luminat. Am știut imediat că ești cineva foarte specială.

Felul în care arăți când dormi este uimitor. Te-aș putea urmări ore întregi, dar nu aș vrea să te trezesc niciodată. Ești prea prețioasă pentru mine.

Sentimente de iubire pentru el

Totul despre sentimente de iubire în 60 mesaje și declarații - Fericita Zi (2)

Cuvintele: „Te iubesc”, în funcție de situație, loc și circumstanțe, pot avea semnificații, expresii și chiar semnificații diferite. Dar cel mai adesea, cuvintele denotă sentimente care simbolizează atașamentul profund al unei persoane față de alta. Iată și exemple de mesaje cu sentimente de iubire pentru el:

 • Nu am fost niciodată atât de sigură de ceva în viața mea. Ești uimitor și mă faci mai fericită decât am crezut vreodată posibil.
 • Hei, de fiecare dată când mă uit în ochii tăi, inima îmi bate mai tare. Faci ca totul în viață să merite. Te iubesc.
 • Vreau doar să spun că, deși am spus-o de un milion de ori, te voi iubi mereu. Tu ești cel mai bun lucru din viața mea și tu ești cel cu care vreau să fiu.
 • Când sunt cu tine, simt că lumea este un loc mai bun. Nu vreau să fiu niciodată departe de tine.
 • Am trecut prin multe relații și am avut de-a face cu multă durere. Când te-am cunoscut, m-am temut că relația noastră va avea aceeași soartă. În schimb, mi-ai vindecat inima și ai îndreptat lucrurile.
 • Mă faci să cred în dragoste, din nou. Inima îmi bate mai tare de câte ori te văd. Tu ești cel care mă completează.

Ai ceva foarte special și unic. Știu că dragostea noastră va dura pentru totdeauna. Te iubesc!

Am crezut că sunt fericită înainte să te cunosc, dar nu a fost nimic în comparație cu ceea ce simt când ești prin preajmă. Mă faci să mă simt în viață, într-un fel pe care nu l-am mai simțit până acum. Tu și numai tu mă poți face să mă simt așa. Indiferent în ce situație ne aflăm, știu că se va îmbunătăți atâta timp cât te voi avea.

Vreau să îmbătrânesc cu tine. Vreau să fim împreună nu doar astăzi, mâine și a doua zi, ci pentru tot restul vieții noastre.

Sunt cea mai norocoasă persoană de pe pământ, deoarece te am în viața mea. Tu ești cel care mereu îmi va face inima să sară din piept.

Cu tine pot face orice. Te iubesc nu numai pentru ceea ce ești, ci și pentru ceea ce suntem când suntem împreună. Te rog rămâi cu mine pentru totdeauna.

Nu mă pot vedea fără tine, nici nu vreau să încerc. Totul se simte atât de greșit când nu ești prin preajmă. Te vreau alături de mine mereu.

Totul în viață are suișuri și coborâșuri. Se schimbă anotimpurile, oamenii se schimbă și chiar și dispozițiile noastre se schimbă. Dar, atâta timp cât te voi avea, totul va fi bine.

Am căzut cu capul după tine. Tu ești cel cu care vreau să-mi petrec toate zilele. Te iubesc mai mult decât orice, dragul meu.

Ești singura persoană care m-a făcut vreodată să mă simt așa. Tu scoți tot ce e mai bun din mine și te iubesc pentru asta.

(Video) O melodie de dragoste ce merita ascultata

Te iubesc dincolo de cuvinte. Îți promit că voi fi mereu acolo pentru tine, indiferent de orice. Ești cea mai importantă persoană din viața mea.

Ori de câte ori sunt cu tine, totul se simte bine în lume. Îmi luminezi ziua. Faci ca totul să merite, doar fiind tu.

Totul despre sentimente de iubire în 60 mesaje și declarații - Fericita Zi (3)Încarc...

Videos

1. Emotii~sentimente~iubirea in cuplu~iubirea pura fata de sine! - Prima Parte!
(Laurentiu Marga)
2. Casa Iubirii (03.04.2023) - Episodul 78 - Sezonul 2 | Editie COMPLETA
(Casa Iubirii)
3. Casa Iubirii (11.04.2023) - Episodul 86 - Sezonul 2 | Editie COMPLETA
(Casa Iubirii)
4. 𝗔𝗜 𝗨𝗡 𝗠𝗘𝗦𝗔𝗝 𝗨𝗥𝗚𝗘𝗡𝗧!🌈 𝗢 𝗦𝗖𝗛𝗜𝗠𝗕𝗔𝗥𝗘 𝗔𝗣𝗔𝗥𝗘 𝗜𝗡 𝗩𝗜𝗔𝗧𝗔 𝗧𝗔! 😯 𝗨𝗜𝗧𝗘 𝗗𝗘𝗦𝗣𝗥𝗘 𝗖𝗘 𝗘 𝗩𝗢𝗥𝗕𝗔💥
(Cristina Zurba - STAR's TAROT)
5. Doar adevărul contează | Sezonul 4 Episodul 27 - BEST OF
(Y a que la vérité qui compte)
6. Practicanți de XTri și veterani ai Triatlonului | Dragoș Georgescu și Bogdan Ioniță
(Mihai Vigariu)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Roderick King

Last Updated: 05/27/2023

Views: 5935

Rating: 4 / 5 (51 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Roderick King

Birthday: 1997-10-09

Address: 3782 Madge Knoll, East Dudley, MA 63913

Phone: +2521695290067

Job: Customer Sales Coordinator

Hobby: Gunsmithing, Embroidery, Parkour, Kitesurfing, Rock climbing, Sand art, Beekeeping

Introduction: My name is Roderick King, I am a cute, splendid, excited, perfect, gentle, funny, vivacious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.